Stephanie Ford és Városi Emese

Stephanie Ford és Városi Emese

Amikor semmi nem úgy alakul...

2017. július 21. - baba2

 

Az előző blogomat végleg megette a rendszer, ezért kénytelen voltam újat nyitni.

Most csak néhány hír:

1. A Térhurok nyomtatása augusztus 31-ig befejeződik, ezután indulnak a könyvbemutatók, író-olvasó találkozók. A helyszínek még nincsenek lefixálva, úgyhogy bármi lehetséges :-)

2. Mivel a megjelenés időpontja még elég távol van, meghosszabbítom a kedvezményes előrendelés határidejét. Augusztus 10-ig 1300 Ft+postaköltségért juthattok hozzá a nyomtatott kötethez. Azoknak a bloggereknek, akik szeretnének írni róla, 5 ingyenes példányt ajánlok fel, természetesen dedikálva. Itt adhatod le a rendelést.

3. November 1-től új regényt kezdek feltölteni a Facebook oldalamra.
A címe Szemétkirálynő, és fantasy. Ez az első próbálkozásom a műfajjal. Ha nem akarsz lemaradni róla, kedveld az oldalamat, mert novemberig még elég sok infót teszek fel róla.

4. Találtam néhány eladó könyvpéldányt! Megrendelhető az Éva naplója, Tündérhegy legendája, Támadás (amely tartalmilag azonos a Vendég a múltból című regénnyel), Véres lábnyomok a levegőben, Epizódok a sarokházból, illetve a Végzet ujja, de ez utóbbiak hibás példányok, így önköltségi áron adom őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://stfesve.blog.hu/api/trackback/id/tr5012678331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása