Stephanie Ford és Városi Emese

Stephanie Ford és Városi Emese

Akarsz ingyen regényt olvasni?

2017. november 01. - baba2

Annyian panaszkodnak manapság, hogy drágák a könyvek, a letöltés illegális, egy csomó kortárs író nem jut el az olvasókhoz... Fogadok, hogy e bejegyzés olvasói között is van olyan, aki még nem hallott rólam, habár 10 megjelent regényem kapható jelenleg, és épp a 11-dik megjelenése előtt állok. (Két nívódíjat nyertem 2007-2008-ban, és a jövő év elején új kiadómmal karöltve megpályázzuk a Zsoldos Péter-díjat is a Térhurok című sci-fi kalandregénnyel.)

fantasy-2515940.jpg

Persze, a sci-fi kalandok mellett sokféle műfajt írok, most éppen egy felnőttmesét hoztam össze.
A Térhurok munkaváltozata óriási sikert aratott a Facebook oldalamon, ezért úgy gondoltam, hogy a következő regényemet is e módon mutatom be az olvasóknak.

Szemétkirálynő

A regény első kötetének prológusát máris olvashatod a honlapomon.

Kinek ajánlom a könyvet? Annak a férfinak vagy nőnek, aki szereti a meséket, szeretne kikapcsolódni a hétköznapokból, szórakozna, nem riad vissza a meselényektől, hercegektől, királynőktől, öregasszonyoktól, varázslóktól, bérgyilkosoktól, vadászoktól, szolgálóktól és tartományuraktól.

Kinek nem ajánlom? Gyerekeknek 14 év alatt. Felnőtteknek, akik két lábbal állnak a földön. Ennek az mesének az élvezetéhez kell egy kis gyermeki én.

Miért ajánlom ezt a könyvet? Mert kikapcsol, mesevilágba kalauzol, számtalan szereplőt, helyszínt vonultat fel. Nem politizál, a fő irányvonala a szórakoztatás.

Miért nem ajánlom ezt a könyvet? Mert nincs benne semmi valós, kitaláció az egész. Nincs benne fontos erkölcsi mondanivaló, nem tanít meg semmire, cseppet sem romantikus, sőt, néha még gyilkolnak is benne. A szövegezése nem végleges, az is megtörténhet, hogy az új rész felkerülése közben megváltozik valamelyik régebbi. A szerzői jogvédelem vonatkozik rá, nem szabad préda.

Mennyit olvashatok ingyen a könyvből? Az első könyvet teljes terjedelmében. A fejezetek mindig szerdán kerülnek fel a honlapra.

Milyen gyakorisággal jelennek meg a részek? Hetente egy fejezet, általában szerdán.

Miről szól a regény? Egy trónörökösnőről, akinek visszatértét egyesek epekedve várják, mások kevésbé.

Sok fantasztikus elem van benne? Egyetlen, egy átjáró egy másik világba.

Tehát nem kell sci-fi rajongónak lennem ahhoz, hogy élvezzem? Nem, ez most nem sci-fi, csak a gyermeki énedet hozd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stfesve.blog.hu/api/trackback/id/tr5913140084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása